Middagprogramma

Middagprogramma

2018, het jaar waarin de Stuikersfeesten voor de 20e keer plaatsvinden. Daarom maken we er dit jaar weer een spetterende editie van.

We starten de middag met ons nieuwe concept: Stuikers meets Obstacle Run welke we samen met Rick van Boven samengesteld hebben. Dit programma staat op de planning tot 16:00 uur, uiteraard is dit niet het enige wat er te beleven valt. Om 13:15 uur start basisschool Heidepoort met haar leerlingen met een live optreden op het HAULEZ-PODIUM.

Een aantal jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met de zeer enthousiaste 3-mans band van Edsel Juliet, namelijk La Banda Loca. Deze band weet een dusdanig goede sfeer te brengen, dat wij ervan overtuigd zijn dat deze niet in het middag programma mag ontbreken. Deze vrolijke 3-mansband wil uiteraard ook even pauzeren, muziekvereniging Heikant vult hun pauze op met hun nieuwe repertoire.
Na het optreden van de muziekvereniging is het tijd voor de uitreiking van de Stuikers meets Obstacle Run waarbij we kunnen aanschouwen wat voor prestaties de deelnemers hebben weten neer te zetten. Het middagprogramma wordt afgesloten door La Banda Loca.