Stuikers meets obstacle run

STUIKERS MEETS OBSTACLE RUN!

Na jaren een succesvolle zeskamp op poten te hebben gezet, zijn we toe aan een nieuwe uitdaging! Gaan jullie samen met ons deze uitdaging aan? Wie kroont zich tot fitste ploeg van Heikant en omstreken!
Met medewerking van personal coach Rick van Boven zullen we in de dorpskern van Heikant een parcours uitzetten met verschillende stops. Is het tussen de stops nog wat warmdraaien, op de stops zal de strijd tussen de teams in alle hevigheid losbarsten. Touwen, autobanden, monkeybars e.d. zullen moeten worden getrotseerd tijdens deze eerste editie.

Een combinatie van uithoudingsvermogen, behendigheid en inzicht is nodig om de verschillende onderdelen in een zo snel mogelijke tijd tot een goed einde te brengen. Wij hebben er in ieder geval zin in, jullie ook? Een team bestaat uit 4 personen met een minimale leeftijd van 14 jaar. Wees er snel bij, want we hebben maar plaats voor een beperkt aantal teams!

De run start om 13:00 uur voor het Stuikersplaza
Verwachte eindtijd omstreeks 16:00 uur.

Aanmelden
Geef je zo snel mogelijk op via bpdebakker@icloud.com, mvereecken@kpnmail.nl of via onze facebookpagina. We hebben alleen jullie teamnaam hierbij nodig en een contactpersoon.

Sportieve groeten van Bart de Bakker en Michel Vereecken.