Verrassingsconcert Muziekvereniging Heikant

Muziekvereniging Heikant

Stuikersfeesten 20e editie. Het is feest in Heikant. Op de eerste plaats brengen wij als muziekvereniging graag de complimenten over aan het bestuur en de vele vrijwilligers, die dit feest met verenigde krachten al 20 jaar succesvol mogelijk maken. Twintig jaar, een kroon op het werk en van harte proficiat met dit mooie resultaat! Verder willen wij graag in herinnering roepen, dat wij mede door de gulle bijdrage van het Stuikersbestuur een succesvolle samenwerking met de basisschool en muziekschool aangegaan zijn. Een “gouden” driehoek van Passie, Plezier en Presentatie. Als muziekvereniging Heikant sluiten wij met enthousiasme aan bij alle soorten activiteiten in het dorp. Daarnaast willen wij als muziekvereniging een verbindende rol spelen in de samenwerking met andere verenigingen. Wij zijn blij dat we ook dit jaar gebruik mogen maken van het Stuikersplaza: het gezellige, centraal gelegen dorpspodium. Natuurlijk brengen wij op dit Stuikersfeest een verrassingsconcert en zullen met veel plezier acte de présence geven.

Onze vereniging is met de muziek mee
Wij zijn als vereniging steeds op zoek naar innovatie om aan te kunnen sluiten bij het huidige tijdsbeeld. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de jarenlange, inspirerende en prettige samenwerking met de basisschool: de kinderen, hun ouders en alle inwoners van Heikant die ons jaarlijks steunen. Mede door deze samenwerking, de grote betrokkenheid van onze leden en in het bijzonder de jeugdleden, blijft onze vereniging springlevend.

Wat kunt u van ons verwachten dit jaar?
Dit jaar is op zaterdag 26 mei a.s. een beeld & geluid avond gepland, georganiseerd door de basisschool, Mario Willaert en muziekvereniging Heikant. Wij bieden op deze avond een podium voor zowel de leerlingen van de basisschool als ook voor jongeren vanaf 12 jaar. Zondag 10 juni a.s. organiseren wij samen met de basisschool, voor de 3e keer Amuziement: mini concertjes in 3 verschillende tuinen. Ieder die zich muzikaal wil presenteren, is hier van harte welkom. Ook dit jaar stellen een aantal vrijwilligers hun tuin weer beschikbaar. Wanneer u in voorjaar 2019 interesse heeft om uw tuin beschikbaar te stellen tijdens Amuziement, kunt u zich aanmelden bij Aimé van Houte. Op 6 oktober a.s. willen wij u van harte uitnodigen voor een concert in ‘t Heike tijdens het jaarlijkse Muziekfestival. Wij kijken uit naar het Stuikersfeest en hopen op een mooie pinksterdag, samen in de zon op het Stuikersplaza.

Het bestuur van de muziekvereniging Heikant