Skip to content

30 & 31 mei 2020

Het programma voor 2020

Zoals altijd vinden ook dit jaar de Stuikersfeesten in Heikant plaats in het Pinksterweekend (30 en 31 mei). Momenteel zijn wij hard aan het werk om het programma voor 2020 samen te stellen. Meer informatie volgt snel!

 

In verband met de wet op de privacy nog even het volgende:

"In- en om `t Heike zullen op zaterdagavond tijdens de Quiz en op zondag tijdens de overige evenementen van de Stuikers foto's of opnames worden gemaakt ten behoeve van promotie, website, reportages etc. Bij het betreden van `t Heike geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken." Ook zullen wij de deelnemers van de Garage-Sale bezoeken, waarbij wij mogelijk beeldmateriaal zullen maken ten behoeve van dergelijke promotie." 

ZATERDAG 30 MEI

Stuikersquiz

Tijdschema & info

19:00 - Stuikersquiz

Ook dit jaar kun je je weer inschrijven voor de Stuikersquiz! Weet jij wat de bijnaam van de auto van de Amerikaanse president is? Of hoe de onvermoeibare druïde uit Astrix en Obelix heet? Schrijf je dan snel samen met je teamgenoten (maximaal 6 personen per team) in om jullie kennis te laten zien en wie weet gaan jullie naar huis als winnaar van de Stuikersquiz 2020!

Uiteraard zorgen we dat het u aan niks ontbreekt, bij onze bediening kunt u diverse drankjes en hapjes bestellen. Daarnaast maakt u niet alleen kans om de Stuikersquiz te winnen, maar

Waar: ’t Heike, Julianastraat 3, Heikant.
Hoe laat: Zaal open om 19:00, start quiz 20:00.
Inschrijven: Stuur een mail met jouw team naam naar quiz@stuikersfeesten.nl

ZONDAG 31 MEI

Logo Stuikersfeesten

Tijdschema & info

08:00 - 13:00 Rommel- en boekenmarkt

Vanwege de wegwerkzaamheden die momenteel in Heikant plaatsvinden, kunnen wij helaas geen Braderie organiseren dit jaar. Wel zal er in ’t Heike een rommelmarkt plaatsvinden, en worden de befaamde verse wafels van basisschool Heidepoort weer verkocht!

Reserveer snel!

Heeft u ook nog spullen op zolder staan waar u mogelijk een ander blij mee kunt maken? Reserveer dan snel een plekje! 

Waar?

’t Heike, Julianastraat 3, Heikant

Inschrijven

Stuur een mail naar deelnemen@stuikersfeesten.nl

08:00 - 17:00 Garagesale

Dit jaar organiseren wij voor het eerst een Garagesale! Dit is de kans om Heikant te ontdekken door de route te volgen en ondertussen de mooiste koopjes op de kop te tikken!

Meld u op tijd aan!

Of woont u in Heikant en heeft u nog spullen in de garage staan waar u mogelijk een ander blij kunt maken? Meld u dan op tijd aan, en wij voegen u toe aan de route!

Waar?

Meerdere locaties in Heikant, plattegrond met de route zal verkrijgbaar zijn in ’t Heike, Julianastraat 3, Heikant.

Op dit moment zijn de volgende adressen aangemeld:

Magdalenastraat 1 / Margrietstraat 17 / Schoolstraat 22 / Julianastraat 51 / Julianastraat 102 / Ellestraat 37 / Magdalenastraat 23 / Vlasstraat 13 /    Vlasstraat 13b (tegenover Pieters keukens) / Schoolstraat 10a
Schooldreef 14 / Polenlaan 25 (ook Mylenestand) / Wildelandenstraat 12 / Schoolstraat 9a / Julianastraat 25B / Polenlaan 5

Inschrijving is momenteel gesloten:

Stuur een mail naar deelnemen@stuikersfeesten.nl

 

 

10:00 - 17:00 Braderie

Meer informatie volgt.

21:00 - 01:00 To be announced...

Kijkt u ook nog met plezier terug op het geweldige feest afgelopen jaar met  Cabin Crew?

Ook dit jaar zullen we weer een vette artiest regelen, meer informatie volgt snel... Hou onze website en social media in de gaten!