30 & 31 mei 2020

Vanwege de maatregelen i.v.m. het Corona virus, gaan de Stuikersfeesten 2020 helaas niet door! We zien u graag in 2021.

H

 

In verband met de wet op de privacy nog even het volgende:

"In- en om `t Heike zullen op zaterdagavond tijdens de Quiz en op zondag tijdens de overige evenementen van de Stuikers foto's of opnames worden gemaakt ten behoeve van promotie, website, reportages etc. Bij het betreden van `t Heike geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken." Ook zullen wij de deelnemers van de Garage-Sale bezoeken, waarbij wij mogelijk beeldmateriaal zullen maken ten behoeve van dergelijke promotie." 

ZATERDAG 30 MEI

Stuikersquiz

Tijdschema & info

Ook dit jaar kun je je weer inschrijven voor de Stuikersquiz! Weet jij wat de bijnaam van de auto van de Amerikaanse president is? Of hoe de onvermoeibare druïde uit Astrix en Obelix heet? Schrijf je dan snel samen met je teamgenoten (maximaal 6 personen per team) in om jullie kennis te laten zien en wie weet gaan jullie naar huis als winnaar van de Stuikersquiz 2020!

Uiteraard zorgen we dat het u aan niks ontbreekt, bij onze bediening kunt u diverse drankjes en hapjes bestellen. Daarnaast maakt u niet alleen kans om de Stuikersquiz te winnen, maar kunt u ook diverse prijzen winnen tijdens onze loterij. 

Waar: ’t Heike, Julianastraat 3, Heikant.
Hoe laat: Zaal open om 19:00, start quiz 20:00.
Inschrijven: Stuur een mail met jouw team naam naar quiz@stuikersfeesten.nl

ZONDAG 31 MEI

Logo Stuikersfeesten

Tijdschema & info

Ook dit jaar zal in 't Heike een rommelmarkt,  en de boekenmarkt georganiseerd door Stichting Madocke plaatsvinden. Ook worden de befaamde verse wafels van basisschool Heidepoort weer verkocht! 

Reserveer snel!

Heeft u ook nog spullen op zolder staan waar u mogelijk een ander blij mee kunt maken? Reserveer dan snel een plekje! 

Waar?

’t Heike, Julianastraat 3, Heikant

Inschrijven

Stuur een mail naar deelnemen@stuikersfeesten.nl

Na het grote succes van vorig jaar organiseren wij de tweede editie van de Stuikerse Garagesale! Dit is de kans om Heikant te ontdekken door de route te volgen en ondertussen de mooiste koopjes op de kop te tikken!

Meld u op tijd aan!

Of woont u in Heikant en heeft u nog spullen in de garage staan waar u mogelijk een ander blij kunt maken? Meld u dan op tijd aan, en wij voegen u toe aan de route!

Waar?

Meerdere locaties in Heikant, plattegrond met de route zal verkrijgbaar zijn in ’t Heike, Julianastraat 3, Heikant (tevens startpunt van de route).

Op dit moment zijn de volgende adressen aangemeld:

Informatie volgt

Aanmelden? Stuur een mail naar deelnemen@stuikersfeesten.nl

Terug van weggeweest, de befaamde Stuikers Braderie! 

Kom zoeken naar de leukste koopjes, lokale producten, of gewoon lekker rondsnuffelen tussen de grote diversiteit aan kramen. Ook voor de kleinsten onder ons zal er genoeg te doen zijn.

Ben u uitgesnuffeld? Dan kunt u lekker van een drankje kunt genieten op ons terras terwijl diverse artiesten zullen zorgen voor vermaak. 

Waar: Centrum Heikant

De jaarlijkse feestavond in 't Heike.

FRAGMENT
Spectaculair en verrassend. De 3-koppige band, bestaande uit twee Engelsen en 1 Nederlander, draait al jaren mee in de Nederlandse muziekindustrie. Je kent hen misschien wel van de Zwarte Cross, of misschien heb je ze gehoord toen ze in 2002/2003 huisband waren bij NOP 3FM?

Hoe dan ook, met Fragment wordt het sowieso een gezellig feestje! Ben jij er ook bij?

Locatie: 't Heike, Heikant
Toegang is gratis!